Smykker Tips Fra Amethyst Til Zircon

Lær noen tips som kan hjelpe deg å bli smartere om å kjøpe eller selge smykker. Du kan finne ut alt du trenger å ikke falle for scamming «gullsmeder» og hvordan du ikke mister penger når du prøver å prise og selge smykker stykker. Det er ikke så skummelt når du kjenner det grunnleggende.

Prøv å vise smykker med en fin smykker boks som åpnes med skuffer eller en vertikal smykker boks med glassdører. Ikke bare la smykker gjemme seg bort i mørket; riktig vise den, komplett med en nydelig boks. De fleste vertikale bokser inkluderer også kroker for fiskekrok øredobber, halskjeder og armbånd.

Beskytt deg selv når du kjøper diamanter ved å holde skriftlige dokumenter av kjøpene som bevis. Dette er den eneste måten du kan bevise 4 C’s du var garantert da du kjøpte stykket eller steinen. Behandle salgs kvitteringer og vurderinger som kontrakter av hva du kan forvente fra kjøpet, spesielt hvis de ikke er opp til kvaliteten du var garantert.

Når du handler for stein smykker, må du bli utdannet på alt å se etter. Gullsmeden din kan hjelpe deg med hva og hvordan du ser på steiner for å sikre at du kan skille dårlig fra god kvalitet. Denne typen utdanning kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger uten så mye hjelp når du er smykker shopping.

Når du går inn med et tankesett å kjøpe kvalitet smykker det er av største viktighet at du kommer til en hederlig forhandler av smykker. Ellers kan du faktisk bli lurt og betale mye for noe som ikke er verdt mye. Sørg for at selgerne kan vise kvaliteten på varen.

Når du velger smykker å bære til bryllupet ditt, hvorfor ikke plukke opp noen mansjettknapper og en slips tack for brudgommen? Det ser så fint ut i bilder når bruden og brudgommen matcher, så ta det et skritt videre og inkludere bling du begge har på seg! Få den beste mannen til å gi den til ham på den store dagen som en gave.

Hvis du kjøper smykker fra en pantelåner butikk, sjekk deres kvalifikasjoner. Finn ut om de har erfaring med juveler, sertifiseringer, eller om de jobber med gemologists. En pantelånerbutikk som arbeider med disse elementene regelmessig, bør være kvalifisert til å vurdere og selge smykker til riktige kostnader.

For å legge til mer personlighet i utseendet ditt, velg smykker i farger som står i kontrast til resten av klærne dine. Ikke bare vil dette gi deg et stilig og sofistikert utseende, men det vil også få hele antrekket ditt til å se mer dristig ut. Prøv å lete etter smykker i nyanser av blått eller slående metallisk.

Som du kan se, kjøpe eller selge smykker er ikke på langt nær så vanskelig som det kan virke. Det krever bare å gjøre forskning, noen legwork, stille spørsmål, få sertifikater og andre relaterte smykker materiale. Arbeidet vil lønne seg når du ser hvordan det kan hjelpe deg med smykker kjøpe og selge mål.