september 8, 2021 By DO-BlOGG

Smykker: Rådene Du Trenger Finnes I Denne Artikkelen

Bruker du smykker? Hvis du sa nei, vet du sannsynligvis ikke ennå hva det kan gjøre for utseendet og antrekkene dine. Hvis du sa ja, har du på deg smykker som virkelig bringer frem personligheten din og de mest attraktive funksjonene? Les disse tipsene for å finne ut hvordan du bruker smykker.

Ikke forsøk å skinne sølv eller gull smykker med tannkrem. Det er rett og slett et feil hjemmemiddel som mange prøver å passere som faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil erodere smykker forårsaker edelstener å permanent miste sin glans. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig polering klut og smykker skinnende væske.

Hvis du ønsker å kjøpe mote smykker, sørg for å investere noen få dollar. Mens mote smykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasse under solen, kjøpe noe i mid-prisklasse. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunn metall legeringer eller dårligere kvalitet utførelse.

Oppdag om de bærer pigger, bøyle øredobber, eller en annen type smykker. Dette vil gi deg en god ide om hvor du skal begynne når du kjøper det spesielle elementet.

Når du ønsker å få diamant smykker er det viktig at du vet kvaliteten på steinen du prøver å kjøpe. Enhver kvalifisert eller kunnskapsrik gullsmed vil kunne vise deg kvaliteten på diamanten du kjøper. Derfra er prisene forklarlige; jo høyere kvaliteten på diamanten jo dyrere.

Sørg for at du rengjør smykkene dine regelmessig. Selv om det kanskje ikke virker viktig, når du ikke rengjør smykker, du tar risikoen for å få hudirritasjoner. Dette er fordi skitne smykker kan holde bakterier og bakterier i den. Rengjøringssmykker vil også få det til å se helt nytt ut, selv om det er gammelt.

Vet hva du leter etter, når du først kommer til butikken. Hvis du er godt forberedt på ditt besøk til gullsmeden, vil du være mindre sannsynlig å gjøre impulskjøp hvis muligheten oppstår. Ha en plan og hold deg til det, for å sikre at du holder deg i budsjettet og på sporet.

Hold alltid orden på alle smykkene dine på en måte som gir mening for deg. Det er mange flotte alternativer for smykker bokser og skuffe arrangører for å hjelpe deg å holde fine stykker i orden. På denne måten vet du nøyaktig hvor alt er når du trenger å bruke dine fineste stykker for å imponere!

Hvis du planlegger å bo i sollyset i lengre tid, fjerne edelstener før hånd. Sollys kan ha en ødeleggende effekt på mange edelstener, sløver dem eller endre sin farge helt. Steiner som Quartz, Citrin og Amethyst er spesielt sårbare. Bedre å forlate steinene hjemme der de vil være trygge.

Smykker er fremfor alt et spørsmål om smak, men du kan gjøre ditt beste for å bruke smykker som en måte å vise et bestemt aspekt av personligheten din eller å uttrykke følelsene dine mot noen. Etter å ha lest disse tipsene, bør du ha en bedre ide om de subtile nyansene bak smykker.

Å Eie Smykker Kan Være Enkelt