september 8, 2021 By DO-BlOGG

La Oss Hjelpe Deg Med å Unngå Smykker Hindringer Dine Jevnaldrende Snuble Over

Renheten av gull smykker oftest slitt kommer i en rekke områder; 24k har den høyeste mengden gull, og 10k har minst. Alle har forskjellige preferanser om hva de liker, og denne artikkelen vil gi deg noen råd for å hjelpe deg med å velge det perfekte smykkestykket for deg.

Bruk en mild parabolen såpe å rengjøre smykker. Såpen du kjøper til kjøkkenet ditt kan være flott for smykker også. Bare sørg for at du kjøper en mild parabolen såpe. Se etter en som er egnet for bruk på hendene. På den måten kan du være sikker på at det ikke vil skade smykker.

Beskytt deg selv når du kjøper diamanter ved å holde skriftlige dokumenter av kjøpene som bevis. Dette er den eneste måten du kan bevise 4 C’s du var garantert da du kjøpte stykket eller steinen. Behandle salgs kvitteringer og vurderinger som kontrakter av hva du kan forvente fra kjøpet, spesielt hvis de ikke er opp til kvaliteten du var garantert.

Meld deg på en beading klasse, hvis du er en fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en bulk i budsjettet. I stedet ta en klasse og gjøre noen smykker selv. Du vil spare massevis over å kjøpe allerede laget produkter, har noe unikt å ha på seg, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for en profitt.

Hvis du ønsker å kjøpe et par øredobber for en kjær, sørg for at de har gjennomboret ører først! Det er en stor faux pas å plukke opp et par nydelige baubles bare for å finne ut at de er unwearable. Hvis du kan, sjekk hennes smykker boksen, eller spør noen nær henne som kanskje vet som hennes mor.

Hold deg til en stand-out stykke smykker per antrekk, og velg enklere stykker for resten. Hvis du er iført lange, skulder-beite øredobber, for eksempel holde kjedet enkelt. Dette gir øynene et sted å hvile og holder ensemblet fra å se for travelt.

Hvis du leter etter et godt stykke smykker på et budsjett har du noen gang vurdert en bonde butikk? Ofte folk i harde økonomiske tider bonden sine smykker, selv helt nye og i perfekt stand. Dette gir deg muligheten til å få et fint stykke smykker til en brøkdel av prisen!

Forstå de ulike kutt av en diamant vil gjøre smykker kjøpe mye enklere. Snittet av en diamant refererer til selve kuttet av diamant, ikke formen på diamant. Kuttet er svært viktig når du gjør en diamant smykker Kjøp fordi den bestemmer glans og den generelle gnisten faktor knyttet til elementet.

Aldri gå svømming mens iført smykker. Klor er en sterk kjemisk og det kan skade glansen og livet av din dyrebare smykker brikker. Den kumulative effekten av saltvann kan påvirke smykker like dårlig. Tar disse av før svømming vil beskytte sin skjønnhet og forlenge livet.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, kommer renheten av gullsmykker folk oftest bærer i en rekke områder. Bruk råd fra denne artikkelen neste gang du handler for gull smykker for å gjøre deg en informert beslutning.